De beste MacBook Pro aanbieding

MacBook Pro aanbieding. Op het Hello again-evenement op 27 oktober 2016 werd de vierde generatie MacBook Pro’s onthuld. In deze generatie is de bovenste rij van het toetsenbord, de “Functietoets”  vervangen door de zogenaamde Touch Bar. Dit is een oled waarop knoppen zich aanpassen aan het programma wat op dat moment openstaat. De aan-/uit-knop heeft nu ook een Touch ID-sensor, waardoor het mogelijk is om vingerafdrukken te scannen. Dit kan bijvoorbeeld worden gebruikt om een gebruiker in te laten loggen op de MacBook Pro, zonder dat deze een wachtwoord in hoeft te vullen. Daarnaast is de MacBook Pro dunner geworden, en zijn alle poorten vervangen door vier Thunderbolt (interface) 3-poorten en een 3,5 mm audiojack-poort. Dit betekent dat er dus geen SD, HDMI en Magsafepoort meer ingebouwd zit.

De MacBook Pro komt nog steeds in zowel 13- als 15-inch. In het 13-inchmodel is er ook een optie zonder Touch Bar, maar met functietoetsen beschikbaar. Dit is bedoeld als vervanger van de MacBook Air, waarbij de 11-inchversie op dit evenement opgeheven werd. Bij de 15-inch bestaat er geen optie om standaard functietoetsen te nemen.

Macbook Pro aanbieding

Ben jij opzoek naar een mooie Macbook Pro aanbieding? Dan ben je bij ons  aan het juiste adres. Wij verzamelen namelijk alle Macbook Pro aanbiedingen van webshops als Bol.com, Coolblue en MediaMarkt in het onderstaande overzicht. Is er ergens een Macbook Pro aanbieding? Dan vind je deze in ons overzicht. Maak gebruik van een Macbook Pro aanbieding en profiteer direct van korting.

Dé Macbook pro. De pro onder de laptops. Nog nooit eerder is er een Macbook gemaakt met deze capaciteiten, dit formaat én mét een Touch Bar. Het dunne formaat, gewicht en de capaciteiten maken deze Macbook een echte pro! Naast de krachtige functies is er ook een minpunt: de prijs. Door de goede prestaties die deze Macbook Pro heeft is deze ook een stuk duurder. Apple heeft zelf niet vaak Macbook Pro aanbiedingen. Gelukkig zijn er wel andere winkels met Macbook Pro aanbiedingen zoals Mediamarkt, Bol.com of Your Mac Store. Door deze Macbook Pro aanbiedingen wordt de prijs van je Macbook pro nét wat aantrekkelijker.

De nieuwste ontwikkeling: de Touch Bar

De nieuwste ontwikkeling van de Macbook Pro is de Touch Bar. Met de Touch Bar zijn er talloze mogelijkheden. De Touch Bar is te vergelijken met een touch screen die het gebruik van je Macbook Pro verbreed. De Touch Bar past zich aan aan je eigen gebruik en de wisseling tussen programma’s. Zo heeft elk programma zijn eigen mogelijkheden en functies. De Toch Bar is een interactieve manier om door content te bladeren, programma’s te regelen of bijvoorbeeld typfuncties te regelen zoals lettertypevariaties, kleuren en Emoji’s. De Touch Bar werkt onder andere met Adobe software en Microsoft Office en laat je tools tot leven komen.

De touchbar: een nieuwe manier van je Mac bedienen.

Wijzig je volume, verhoog of verlaag je helderheid, navigeer gemakkelijk naar al je apps of gebruik Siri. Alle functies van de standaard menubalk maar dan interactief. Pas snel en gemakkelijk tekst opties aan zoals bold, cursief, onderstreept of gebruik de leukste emoji’s in berichten of e-mails

Gemakkelijk en veilig inloggen door middel van vingerscan

De nieuwe Macbook Pro beschikt over een steeds vaker voorkomend technisch snufje: de vingerscan. De vingerscan is al niet meer weg te denken bij mobiele devices en is nu dus ook terug te vinden in de Macbook Pro. Met de vingerscan kun je snel en veilig inloggen op je Macbook en betalingen uitvoeren, waar je ook bent.

Razendsnelle prestaties

Met een gebruikersduur van 10 uur zonder aan het netstroom te hangen en het gewicht is deze Macbook Pro makkelijk overal mee naartoe te nemen. De prestaties van de Macbook Pro zijn ongekend. Dankzij onder andere de geavanceerde graphics, supersnelle processors en handige opslagmogelijkheden wil je nooit meer anders.

Prestaties SSD

13‑inch MacBook Pro
3,2 GB/sSequentiële leessnelheid tot 3,2 GB/s
2,2 GB/sSequentiële leessnelheid tot 2,2 GB/s

15‑inch MacBook Pro
3,2 GB/sSequentiële leessnelheid tot 3,2 GB/s
2,2 GB/sSequentiële leessnelheid tot 2,2 GB/s

Prestaties processor
13‑inch MacBook Pro
3,5 GHzTot 3,5‑GHz dual-core Intel Core i7-processor
4,0 GHzTurbo Boost-snelheden tot 4,0 GHz

15‑inch MacBook Pro
3,1 GHzTot 3,1‑GHz dual-core Intel Core i7-processor
4,1 GHzTurbo Boost-snelheden tot 4,1 GHz

Macbook Pro aanbieding
Desondanks dat Apple zelf niet vaak Macbook Pro aanbiedingen heeft zijn er toch een aantal webshops die regelmatig korting geven waardoor de aankoop van een Mac nét even wat leuker wordt. Zo heeft Bol.com kortingen tot 12%, MediaMarkt heeft regelmatig grote ‘bulk’ acties en Your Mac Store biedt hoogwaardige refurbished producten aan voor een lagere prijs met dezelfde kwaliteit. Bekijk het bovenstaande overzicht voor de beste Macbook Pro aanbieding.

Recensies Macbook Pro 2018

Het 2018-model van de MacBook Pro heeft er twee cores bij gekregen, naast de optie voor 32GB geheugen, wat bij professionele gebruikers in de smaak zal vallen. Het scherm heeft een hoge helderheid en dito contrast. Het ondersteunt nu True Tone, net als bij de iPad Pro. De accuduur is lang, met elf uur tijdens browsen. De hardware is snel, gezien de geringe dikte van de laptop. Het toetsenbord moet beter bestand zijn tegen vuil, maar typt nog steeds slecht. Daarnaast is er geen kaartlezer aanwezig en de prijs is ten opzichte van het vorige model met honderd euro gestegen. De beschikbare upgrades kunnen de prijs nog eens doen verdrievoudigen.

Tweakers.net

Tweakers

The trackpad is huge and wonderful to use; but it’s so big that the keyboard has been pushed up to make room, as well as flattened down to make the laptop slimmer. These factors together mean typing on the new Pro is a little harder – especially for touch typists, who will struggle to locate keys at first – than on on previous models. And those arrow keys are a nightmare.

Macworld.co.uk

MacWorld

Recensies Macbook Pro 2016

De 15,4″-versie van de MacBook Pro is op een aantal punten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De accuduur is langer, het scherm is verbeterd en de hardware is wat sneller geworden. Het toetsenbord heeft helaas heel weinig travel, de usb-c-aansluitingen zijn met vier stuks talrijk, maar vereisen op dit moment nog verloopkabels. De prijs is hoog, vooral als je een aangepaste configuratie bestelt. Voor dat geld krijg je wel een Touch Bar, die handig is, maar in tegenstelling tot de vingerafdruklezer niet overtuigend.

Tweakers.net

Tweakers

New MacBook Pro 2016 with Touch Bar review: Fast, fun, fully featured but flawed. Our review of the new MacBook Pro 2016 weighs up Apple’s new super-high-end laptop in terms of design, build quality, features, tech specs and value for money – and focuses in particular on the new Touch Bar feature and its many possibilities. All in all, this is a fast and beautiful laptop but one with some flaws to consider. And ouch, that price tag is steep.

Macworld.co.uk

MacWorld